![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jeśli post jest w złym miejscu to przepraszam i proszę o przerzucenie, tam gdzie powinien się znaleźć. Przechodząc do tematu: mam 20 lat, jestem obecnie po technikum, teraz szukać pracy i na studia 😎 Uczę się PHP od 3 klasy technikum, czyli około 1,5roku z przerwami. Chciałbym w przyszłości pracować jako programista PHP. I teraz chętnie bym popracowal bad projektem opartym na PHPie. Myślałem o jakimś systemie rezerwacji pokojów w hotelu. Proste z pozoru, jednak jak się wgryzc w temat to trochę skomplikowane. Dlatego chciałbym się dowiedzieć waszej opinii na ten temat, może macie lepszy pomysł - coś na początek, czym bede mógł się później pochwalić w CV. Może ktoś tworzy jakiś projekt i potrzebuje pomocy, jestem tym zainteresowany. Zależy mi na rozwoju, a szkoda bym siedział w domu przez ten czas i oglądał filmiki na YT tracąc cenny czas. Liczę że pomożecie i nie zlinczujecie ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 09:00 |