![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki kod testowy
Kod wypluwa liczby od 0 do 799 i przestaje dalej sie wykonywać cały czas przegladarka "kręci" i na tym sie temat kończy. O co kaman? Ten post edytował sasiadstar 14.08.2017, 13:32:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 42 Dołączył: 10.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z ciekawości, odpal to przez CLI i sprawdź wynik.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm
CLI działa. Poszedłem za ciosem edge działa. Innych przeglądarek nie mam. No ciekawe. Aktualizacja Zwiększyłem wartość do wyliczenia i wywaliło błąd a po powrocie do 2000 jest to samo. PHP Fatal error: Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'pthreads has detected that the CheckIpThread could not be started, the system lacks the necessary resources or the system-imposed limit would be exceeded' in C:\xampp\htdocs\test\Benchmark.php:34 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\test\Benchmark.php(34): Thread->start() #1 C:\xampp\htdocs\test\Benchmark.php(22): th_(900) #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\test\Benchmark.php on line 34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 42 Dołączył: 10.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie na produkcji jest jakoś tak ustawiony Apache że strona ładuje się 30 sekund i zawracany jest bodajże 500, nie idzie tego zmienić od strony kodu. Dlatego wiele akcji musiałem przerzucić na CLI i odpalać CRONem. Wygląda na to że nie starcza zasobów serwera.
|
|
|
![]()
|
|
No właśnie a wiem że da się to zrobić tylko sie używa jakichś workerów pooli i czego tam jeszcze, poprostu nie wiem jak to zrobić.
Znalazłem taki kod który działa tak jak bym tego chciał ale nie wiem jak to poprzerabiać niestety za tepy jestem w klasach. Chciałbym żeby w tym miejscu
mozna bylo miec wynik wszystkich operacji a nie tam gdzie jest echo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 12:13 |