![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, w jaki sposób można zapisać plik który mam na odpalonym serwerze xampp w katalogu ./mod/?plik na serwerze tworze tak:
Zapis pliku odbywa sie po dacie,teraz chciałbym jakoś zapisać ten plik poprzez przeglądarkę,czy istnieje taka możliwość(jest to plik binarny) i ktoś mi wyjaśni jak to zrobić ![]() dziękuję za wszelką pomoc. pozd. Marek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam w miarę działający skrypt,działa robi to co chcę poza dwoma sprawami:
pierwsze to to że zapisuje plik poprawnie tylko pod warunkiem jak mam zamkniętą linijkę z echo,jeśli ja otworze to się zapis rozlatuje i wszystko co jest w echo leci też do pliku.Dlaczego się tak dzieje i jak można to naprawić ![]() ![]() druga sprawa to zapis,czy można dorobić jakiś link do downloadu typu "Pobierz" lub Button "Pobierz" ?bo musze mieć do wyboru dwie możliwości obrobienia pliku. oto kod:
Ten post edytował maax990 22.07.2017, 07:52:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za zainteresowanie,twój plik poprawnie zapisuje ale samo echo nie leci na stronkę,zresztą w twoim przykładzie potrzebuję wyświetlić zmienna $originalFile,a jeśli ja dodam do echo to plik który się zapisuje nie jest juz plikiem z serwera
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:28 |