![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Na wstępie zaznaczę, że mam podstawową wiedzę na temat PHP ale wrzuciłem temat w ten dział, bo nie wiedziałem do końca gdzie go mogę dodać. Pracuje nad stworzeniem formularza, który będzie wykorzystywał dane z bazy MYSQL ale będzie wykonywał swoją pracę etapowo. Chcę, żeby na początku po wybraniu odpowiedniej odpowiedzi wyświetlała się lista z dostępnymi wariantami dla tego zagadnienia. Oczywiście dane mają być pobierane z bazy MYSQL. Wstępnie przejrzałem temat i myślę, że zachowanie danych w sesji będzie najrozsądniejsze do zrealizowania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 19 Dołączył: 1.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też bym użył SESSION. Można jeszcze stworzyć taki formularz w JS/Ajax i na pewno wizualnie będzie ładniej.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na wyglądzie mi nie zależy- może to być nawet w kolorach Windows 98
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SESSION albo GET choć żeby nie podglądali co przesyłasz za info to lepiej SESSION.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 02:22 |