![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem dokladnie z sciezka swojego projektu czyli APPPATH. Zwraca mi ona:
C:\xampp\htdocs\cms\application\ Gdzie w wszystkich przykładach jest pokazane ze powinna application/ Majac np funkcje:
Nie chce ona mi sie wykonać. Zakładam, że przez złą ścieżkę. Korzystam z CodeIgnitera ver 3.1.5., programu xamp, localhosta Doszedłem do tego, że APPPATH modyfikuje się (chyba) w index.php, lecz moje zmiany na nic nie wpływają Czy trzeba coś specjalnego ustawić w configu lub autoload, czy jeszcze gdzieś by dostać dobrą ścieżkę? Ten post edytował eminiasty 13.07.2017, 19:36:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal @ to się dowiesz więcej. Nie powinno być ../libraries?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fatal error: Class 'Frontend_Controller' not found in C:\xampp\htdocs\cms\application\controllers\Welcome.php on line 4
Właśnie to problem z tymi kreskami jest chyba ..? string(45) "C:\xampp\htdocs\cms\application\../libraries/" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:33 |