Siemka ponownie

dotarlem do kolejnego etapu, wczoraj dodalem nowa tabele o nazwie shop w ktorej umiescilem 3 kolumny id, cena, nazwa a takze dodalem tam 4 losy do kupienia: mikrolos, minilos, megalos, hiperlos ustawiajac oczywiscie id na A.I a takze ceny tych losow i nazwy. W tabeli users dodalem takze kolumny: mikrolos, minilos, megalos, hiperlos aby miec mozliwosc wyswietlenia ile dany uzytkownik posiada tych losow. Poogarnialem wszystko i zmienilem w mysql losowe dane dla kazdego goscia aby sprawdzic czy dziala i faktycznie wyswietla ilosc losów w Twój profil. Tylko teraz mam problem ze skryptem kupowania kolejnych losów. Stworzylem nowy plik i nazwie shop.php z takim kodem:
<?php
$title = "Sklep";
include_once 'header.php';
if (!$session->is_logged_in()) {
$session->message("Musisz sie zalogowac!", "success");
redirect_to("login.php");
}
?>
<h1>Sklep</h1>
<?php
echo 'Witamy w sklepie, mozesz tutaj kupic losy.'; ?> <br><br><br>
<?php
$userdata = User::getUser($session->user_name);
echo 'Masz aktualnie: ' .$userdata->money. 'zl.'; ?> <br>
<?php
?> <br>
<?php
if(isset($_POST['kup_los'])) { if(!empty($_POST['mikrolos'])) { $mikrolos = ($_POST['mikrolos']*$cost);
if($money >= $mikrolos) {
mysql_query("UPDATE users SET mikrolos='".$_POST['mikrolos']."' WHERE id=".$pokaz['id']); mysql_query("UPDATE users SET money=money-".$cost." WHERE id=".$pokaz['id']); } else {
}
}
}
?>
<form action='' method='post' class='form'>
Mikrolos: <input type='text' name='mikrolos' value=''>
<button name='kup_los' type='submit'>Kup</button>
</form>
<?php
include_once 'footer.php';
?>
Zrobilem narazie tylko ten pierwszy los czyli mikrolos do kupienia, jednak gdy na stronie w formularzu wpisze chocby 1 - a stac mnie na ten los to nic sie nie dzieje, moglby mi ktos wyjasnic dlaczego?