![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! To moj pierwszy post, zaczynam uczyc sie php ogladalem troche filmikow i zaczalem tworzyc strone, wlasciwie to moze byc nawet cos podobnego do gry via www w celach nauki lecz mam pewien problem dlatego chcialem prosic tutaj o pomoc
Dokladniej chodzi mi o to ze nie chce wyswietlic mi danych z bazy, dodalem do tabeli users kolumne money i ustawilem wartosc domyslna na 3. Teraz w pliku ktory wyswietla profil uzytkownika chce dodac opcje ktora bedzie wyswietlala aktualny stan konta uzytkownika czyli 3. Tak wiec w pliku youraccount.php dodaje taki kod:
Jednak gdy zaktualizuje plik i odswieze strone to pokazuje mi poprostu moje zapytanie czyli: Twoja ilosc pieniedzy to: SELECT money FROM users Moglby ktos mnie nakierowac jak to poprawic? Szukalem w internecie kilka sposobow i probowalem tez w innych formatach to zrobic ale nic mi nie pomoglo. Mam nadzieje ze nie zostane na dzien dobry zlinczowany za to ale kazdy kiedys zaczynal (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ! Ten post edytował Kshyhoo 28.06.2017, 08:59:16
Powód edycji: [Kshyhoo]: Używaj bb-code do kodu...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:22 |