![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
na jednych ze swoich stron mam umieszczone linki wychodzące, wrzucane na sztywno - czy jest możliwość aby zbudować jakiś skrypt, który będzie podmieniał linki np. i rzucał je przez przekierowanie ? aktualny link to: allegro.pl/komputer-pc-12321 Zmieni go na: mojastrona.pl/out/komputer-pc-12321 Po co mi to ? Chce zmniejszyć liczbę linków wychodzących. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nadal to będzie link wychodzący tylko z przekierowaniem.
Tak, da się na zasadzie jak to robią wszystkie skracacze. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A coś takiego jak tutaj mają link ?
Chodzi mi bardziej, że nigdzie nie widać, że jest to link wychodzący ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to jaki problem? Robisz sobie tabelkę w BD z parą link docelowy, link wygenerowany.
Zmieniasz linki wychodzące tak żeby szły przez jakiś skrypt a on wyszukuje w BD link i robi redirect. Tyle. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 04:36 |