![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukam pracy jako programista PHP we Wrocławiu. Chciałbym się poradzić jak zacząć, gdyż wszystkie moje cv są odrzucane z powodu braku doświadczenia zawodowego. Jak by ktoś służył poradą w jaki sposób znaleźć pracę lub staż na początku. Jeśli jest tu jakiś pracodawca to proszę o kontakt może potrzebuję chcącego się nauczyć solidnie programować i dużo uczyć Pozdrawiam Grzegorz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 144 Dołączył: 22.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz znaleźć pracę bez CV jako podstawy, to postaw na githuba
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zależy co już umiesz, jesteś realnie w stanie napisać cokolwiek samemu?
Myślę, że brak doświadczenia można nadrobić dobrą gadką i jawną chęcią pracy i rozwoju, ale jednak trzeba udowodnić, że umie się cokolwiek. Nikt nie uwierzy w twój zapał jeśli będziesz ubiegać się o stanowisko nie mając pojęcia o czym mówisz na rozmowie o pracę. Na szczęście żyjemy w czasach, gdzie programistów jest wielki niedobór i myślę, że w takim razie dla chcącego nic trudnego ![]() Doczytaj jeszcze o podstawach bo tego nigdy zbyt wiele, trochę o wzorcach programowania na przykład o MVC, pobaw się jakimś frameworkiem w domu, najlepiej również opartym o MVC lub inny wzorzec. To są proste rzeczy, których wielu juniorom wciąż brakuje. To jest taka branża, że w sumie doświadczenie możesz sobie budować sam. Wymyśl jakąś stronę albo większą platformę, zacznij ją tworzyć krok po kroku, a sam zobaczysz ile się nauczysz:) Ten post edytował Terrorizer 28.07.2017, 16:32:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 09:54 |