![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam mały problem z formularzami. Cały serwis składa się z jednej strony która w zależności od potrzeby includuje sobie fragmenty kodu. Zawsze jest widoczna sonda (działa OK), próbuję dołączyć 'podstronkę' z bramką mailową do kontaktu. Sprawdziłem kod w pojedyńczym pliku cały skrypt bramki działa bardzo dobrze. Gdy całość jest składana razem nie jest już tak kolorowo. Czy mogą wystąpic na jednej stronie dwa przyciski submit w dwóch różnych FORMach?? Co gorsza nie dostaję żadnych logów na serwerze o błędach. Nie wiem czy to 'natura' FORMy i klawisza SUBMIT czy błąd jest raczej w skrypcie? Nazwy pozostałych elementów obu FORM mają różne nazwy. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a dokładniej co się dzieje? jeżeli w ogóle coś się dzieje.
Tak, na jednej stronie może być kilka przycisków submit, nawet w jednym formularzu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Efekt jest taki jakby wszystko działało prawidłowo. Skrypt przekierowuje do 'podstronki' z informacją czy wysłano wiadomość czy nie.
Czy są jakieś zalecenia co do wykorzystywania kilku submitów?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś przesłać kawałek źródła w którym dzieje się błąd?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:38 |