![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Sądzę, że był już taki temat, ale niestety (a może stety?) jestem tu nowa i nie mam pojęcia, gdzie szukać, więc nie pozostaje mi nic innego jak napisać o tym jeszcze raz
![]() Więc, gdyby ktoś był tak miły i mógłby mi podać taki skrypt do kodowania źródła strony (pewnie każdy tutaj, wie o co chodzi, ale nie zaszkodzi dopisać - chodzi mi o to, żeby albo źródło się wcale nie otwierało, albo zamiast liter pojawiały się jakieś znaczki, albo żeby tego skopiować za cholere nie było można, wszystko jedno) to byłabym bardzo, ale to bardzo wdzięczna. Po prostu mam dość tego, że jakieś takie owakie podkradają mi moje szablony m.in graficzne nad którymi sobie "żyły wypruwałam" a potem bezczelnie podpisują, że to ich własność - po prostu szczyt chamstwa i prostoty. Więc jakby ktoś byłby taki dobry to bardzo proszę, jest to dla mnie bardzo pilne i [cenzura] potrzebne ![]() --- emocje prosimy zostawiać w domu Były dwa identyczne tematy. Odpowiedzi zostały połączone. olo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:45 |