![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Z jednego z serwisów pobieram czas trwania filmu. Są to krótkie filmy, więc zwykle są poniżej 10 minut.
Wiem, że to nic nie daje, trochę niefajnie to wygląda, że zamiast wyświetlać, że film trwa 03:07 (trzy minuty siedem sekund), to otrzymuję 3:7. Jak te zera dopisać? Pomóżcie plis... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuję coś wykombinować, ale ... Dzięki za linka , jednak coś robię nie tak ![]() Odczytuję to tak: docelowo string ma się składać z 10 znaków, ale skoro "Alien" to 5 znaków to z lewej strony uzupełnij o podane znaki (-=) aż cały string będzie miał 10 znaków - jeśli źle rozumiem ten przykład, to proszę o poprawkę. Więc zrobiłem tak: Efekt: Na wszystkich filmach widnieje 00:00 No to inaczej spróbowałem: Otrzymałem 0:0 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Podaj caly kod bo czort wie gdzie ty to uzywasz.
Podaj w wersji z 2 bo to ona jest poprawna -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
OK - mój błąd. Problem był w tym, że w innym pliku, który jest includowany, były takie same zmienne.
Bardzo dziękuję za pomoc. Wszystko śmiga aż miło ![]() Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 04:24 |