![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2003 Skąd: Poznań / Witkowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam maly problemik z zapisaniem tablicy do ciastek
wiem ze standardowo moge zapisac
znalazlem gdzies cos takiego
ale zeby zastosowac to do tablicy, to jakos mi nei wychodzi, konkretnie zapisze to o co mi nie wychodzi ![]()
przy takiej probie tez nei dziala [php] setcookie("tablica".[$i], "$wartosc".[$i]); moze to banalne ale nie mam juz koncepcji jak to zrobic pomocy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze zastanow sie nad uzyciem serialize()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i unserialize()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual uzycie tych funkcji byl by wygodniejsze
![]() PS. do moderatrow po edycji posta gdy uzywa sie "MANUALA" z menu tagi wychodza male szopki z tagami ![]() --- Wiemy ale nie da sie z tym za wiele zrobic.... hwao Ten post edytował hwao 31.01.2005, 09:12:47 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2003 Skąd: Poznań / Witkowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ponowie jednak pytanie, bo zastanawiam sie czy po prostu mozna to zrobic
tak jak sie daje dodac zmienna
bo skoro mozna polaczyc gwarancja z jakas zmienna $n to myslalem ze zagranie rodzaju
tez jakos przejdzie, ale widac mylilem sie badz nadal bladze, a nikt nie jest mi w stanei powiedziec ze tego sie nie da zrobic ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 07:31 |