![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałem dodać na stronie gry formularz do rozdawania statystyk, masowo za jednym razem, a nie jak do tej pory - klikać pojedyńczo. Problem pojawia sie w chwili gry użytkownik wpisze w polach więcej pkt niż ma do dyspozycji, tzn użytkownik widzi np -2 pkt, a chciałbym by formularz wyświetlał np : Rozdałeś za dużo pkt. Mój kod wyglada tak (wartość 50 brana jest z bazy, w kodzie pokazowym zamieniona na stałą): https://jsfiddle.net/f6sk2tgh/ Próbowałem dodać js który zmianiał liczbe pkt na napis przy jakiej kolwiek zmianie ale nawet to mi nie wyszło ale bez rezultatu: <script> $(function() { $('.labelc').change(function(){ document.getElementById('labelc').textContent = 'Za dużo Pkt'; }); }); </script> Ten post edytował Vizis 22.04.2017, 11:10:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Patrz gdzie zakladasz watki. Problem nie ma zadnego zwiazku z php... przenosze
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:33 |