![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 9 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
jestem programistą PHP z ponad 10 letnim doświadczeniem (na dowód tego proszę spojrzeć na datę założenia konta na forum.php.pl ![]() Interesują mnie oferty współpracy które będą trwać minimum 1 miesiąc. Chętnie wykonam również zlecenia od podstaw (w przypadku większych zleceń, mogę zorganizować grupę programistów / grafików i nią zarządzać). Możliwe jest również spotkanie / spotkania jeśli zaistnieje taka konieczność. Najważniejsze z moich umiejętności: - znajomość PHP 7 OOP na poziomie bardzo dobrym (znajomość zasad programowania zgodnie z standardami PSR) - znajomość frameworka PHP Laravel 5 na poziomie bardzo dobrym - znajomość frameworka PHP Kohana 3 na poziomie bardzo dobrym - znajomość MySQL na poziomie bardzo dobrym - znajomość MongoDB na poziomie bardzo dobrym - znajomość zagadnień związanymi z cachowaniem danych - znajomość HTML 5 / CSS 3 na poziomie bardzo dobrym - znajomość JS (jQuery, Prototype) na poziomie bardzo dobrym - znajomość Bootstrap 3 - znajomość systemów unixowych - znajomość platform sklepowych Magento 1 / 2 na poziomie bardzo dobrym - znajomość GITa / SVNa - znajomość systemów do zarządzania projektami (np. Asana, Atlassian, Trello) Pełne CV i przebieg mojej kariery zawodowej chętnie wyśle zainteresowanym osobom na maila. Jeśli chodzi o kwestię frameworka PHP, mogę pracować w zasadzie na każdym, aczkolwiek jeżeli miałbym pisać coś od podstaw to preferuje Laravela. Stawka jaka mnie interesuję to 50 zł netto / h (wystawiam FV). Kontakt mailowy rafal.andryanczyk@gmail.com - na maila chętnie podam telefon / skype w razie potrzeby. Pozdrawiam serdecznie. Ten post edytował bobo168 20.04.2017, 15:43:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 21:17 |