![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy możliwa jest podmiana wiekszej zawartości diva za pomocą document.getElementById?? Bo na stronie mam jeden formularz, a po kliknięciu w przycisk chce zmienić go na zupełnie inny? Próbowałem Wklejać na różne sposoby i nie działa. Dodam że gdy dodam tak: To wtedy działa, klikając w przyciski zmienia się zawartość diva Ten post edytował Piotrek50501 12.04.2017, 17:02:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie kumam. Raz piszes ze nie dziala, a po chwili wklejasz kod i mowisz ze dziala... Sie zdecyduj
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2015 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie działa jak w miejscu "wartosc" wklejam cały formularz. Właśnie nie wiem jak to podmienić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
To moze pokaz jak wklejasz caly formularz.
Juz teraz moge ci powiedziec, ze w js nie mozesz od tak sobie lamac linii w tekscie Rowniez jesli wkladasz ciapki w ciapki to trzeba te ciapki escapowac -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
fakt jest to formularz ajax w asp.net ale problem tkwi w javascripcie. Właśnie nie wiem jak to powinno wyglądać |
|
|
![]()
|
|
Robisz tutaj wlasnie te dwie rzeczy o ktorych wspomnialem. Popraw je, a bedzie dzialac
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Mógłbym prosić o sprawdzenie czy dobrze escapuje bo kompilator cały czas wywala mi błąd analizatora składni i wskazuje na tą linię Ten post edytował Piotrek50501 12.04.2017, 19:19:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:03 |