![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
index.htm
i plik index.php nie wyświetla mi imienia nie weim czemu, jakby tracił zmienną wyświetla "Notice: Undefined variable: imie in /home/" ma ktoś pomysł (proszę o wyrozumiałość, kod skleiłam w ciągu trzech dni z tego z znalazłam na różnych forum. Ten post edytował vass 29.01.2005, 17:03:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nieee to nie o to chodzi, to w sumie nic nie zmienia, przynajmniej jak sprawdzałam jest dokładnie takie sam skutek jak poprzednio
WHY? nie wiem .. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2005 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz ten poprawiony skrypt php z tym skryptem html:
Moim zdaniem, wina leży po stronie HTML, nie dają wartości submit dla imię -------------------- |
|
|
![]()
|
|
niee no jak? submit tworzy jakiś button a tam ma być możliwość wpisania tekstu, przypisanie jest chyba ok bo w momencie jak jest wyświetlana ankieta polecenie
wywołane tuż przed przyciskiem po którym następuje jej psrawdzenie, poprawnie wywołuje i wyświetla IMI, dopiero po jego naciśnięciu pojawia się zestawienie wyników i tam już zmiennek $imie nie maa |
|
|
-Gość_vass- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
mam skrypt html w nim podajesz zmienną IMIE -> submit i w plik.php wyświelta $imie bezproblemu ale potem mam przycisk kolejny, po którego naciśnięciu już nie pamięta co się kryło pod $imie, czy wie ktoś "jak przekazać $imie dalej" ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz utworzyc nowe pole w formularzu typu hidden, w ktorym bedziesz przechowywala imie i potem do niego sie odwolywac przez $_POST
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 22:28 |