![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem tu nowy i początkujący zarazem. Piszę aktualnie stronę, która ma mieć możliwość dodawania artykułów do bazy danych i wyświetlania ich. Teoretycznie wszystko jest i działa, ale potrzebuję pomocy ze zmodyfikowaniem skryptu tak, aby tytuł stał się odnośnikiem i wyświetlał tylko jeden artykuł.
Mógłby ktoś pomóc ? P.S. Tak, wiem że są gotowe CMSy, ale muszę w miarę możliwości zrobić to sam Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli tworzysz odnośnik do kodu z parametrem id np. <a href='strona.php?id=3'>Artykuł</a> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj, Tomplus.
Dziękuję za odzew. Być może wyjdę na wyjątkowego ignoranta, ale przyznam że nie wiem gdzie mam umieścić ten kod. Mógłbyś mnie "pokierować" ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam Twojej struktury danych ale prawdopodobnie masz tak:
- lista_artykulow.php -> kod który podałeś powyżej. - artykul.php -> kod ktory zaproponowałem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:34 |