![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Szukałem takiego tematu ale nic nie znalazłem poza tym ze to nie zadziała var x=$('iframe') i tu zmiany podmiany i inne any Podobno ze względów bezpieczeństwa nie da się modyfikować iframe jeżeli jest to obca strona(z innego serwera) Więc trochę zgłupiałem i dlatego tu piszę. Czy w ogóle istnieje sposób żeby obcą stronę przerobić "na swoje podobieństwo" A dla czepialskich od razu odpowiadam że nie chodzi mi o podrabianie cudzej strony tylko o zmianę strony tvonline vectra na własne potrzeby, chciałbym usunąć całe ich formatowanie i poprzestawiać po swojemu żeby to lepiej na tv obsługiwać. Ok wiedziałem ze to będzie ciężki temat bo sporo się osób przewinęło i cisza, po dwóch dniach szukania zmieniłem rodzaj zapytania nie jak a czym trochę to jest na około ale działa i na szczęście do edga też jest ten dodatek Uff (osobiście nie cierpię tej przeglądarki ale jak mus to mus) Tampermonkey dodatek do wielu przeglądarek instaluje się i pisze w js normalnie jak w edytorze. To tak na przyszłość dla potomnych. Należy mi się łapka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sam sobie niestety nie wystawie. Ten post edytował sasiadstar 1.04.2017, 20:52:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:05 |