![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam darmowy szablon Touche free restaurant chciałem dodać jeszcze jedną pozycje pod menu
i według schematu tego szablonu dodać button "catering" w jakim folderze, pliku edytować kod dodać w css ?, co by jak by taki dodatkowy blok uzyskać po kliknięciu w button catering, automatycznie przechodziło do sekcji catering, według tego samego schematu co inne przyciski, gallery, chefs, chyba jasno opisałem o co mi chodzi ? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 5 Dołączył: 18.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu w menu dodajesz:
W stronie dodajesz nowa sekcję: i musisz odszukać jeszcze js-a który odpowiada za opcje przewijania strony ponieważ tak dodane przeskakuje bez efektu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, to zrozumiałem, teraz jak odszukam js-a który wykonuje tą animacje to jaka komenda powinna być napisana, żeby js wykonał to zadanie ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 5 Dołączył: 18.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek zrób to co napisałem i sprawdź czy faktycznie nie jeździ. Jeśli nie to któryś z plików js powinien odnosić sie do anchorów.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 16:54 |