![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam kod na stronie, który uruchamia się przez otrzymanie co 1min danych przez POST. Niestety nie mogę dojść dlaczego kod zawarty w if($uruchom_godzina == date('H:i')) mi nie działa po otrzymaniu POST. Pozostała część kodu działa bez problemu. Natomiast przy wyświetleniu strony w przeglądarce niema takiego problemu - wszystko działa bezbłędnie.
Ten post edytował globalinfo 28.03.2017, 19:53:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 875 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli masz problem z warunkiem, to nie potrzebujemy całego kodu
![]() powiedz nam co widzisz jeżeli dasz przed warunkiem: I co zobaczysz po i przed wywołaniem _POST? Na moje oko, _POST ci nie działa, bo w zmiennej $uruchom_godzina masz inną datę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli masz problem z warunkiem, to nie potrzebujemy całego kodu ![]() powiedz nam co widzisz jeżeli dasz przed warunkiem: I co zobaczysz po i przed wywołaniem _POST? Na moje oko, _POST ci nie działa, bo w zmiennej $uruchom_godzina masz inną datę.
Taki wynik mam jak warunek jest niespełniony. Cytat Aktualny czas: 19:25 19:27 == 19:25 a tak jak jest spełniony Cytat Aktualny czas: 19:27 19:27 == 19:27 Wykonane Oczywiście to działa kiedy otwieram stronę przez przeglądarkę natomiast dane mi się nie przesyłają gdy strona jest wywołana przez POST. Ten post edytował globalinfo 28.03.2017, 18:53:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 875 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja trochę nie czaję Twojego skrypt.
Powiedz mi proszę, co masz w źródle strony, jak wygląda skrypt który próbujesz wyświetlić? Bo wydaje mi się że po prostu zawartość zmiennych: $czas, $zuzycied, $produkcad są puste
Chyba że się mylę i gdzieś masz coś w stylu: lub
analogicznie z innymi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 18 Dołączył: 5.02.2016 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuj tak. http://stackoverflow.com/questions/1164130...script-with-php Zmienne coś Ci się nie przesyłają, skoro $.post nie reaguje. W pliku add_datald.php dodaj sobie jakiś odbieracz tych danych, typu że jeśli dane się prześlą, to edytuj lokalny plik i dopisuj wartości z parametrów $_POST. Ten post edytował Niree 30.03.2017, 07:15:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 14:30 |