![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 5 Dołączył: 18.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam w smarty taki hook:
W php mogę odfiltrować wyświetlanie sie elementu w danym hooku poprzez type czyli type="price" tak: Natomiast chciałbym móc zrobić to samo odwołując się do tego: product=$accessory jak to mogę zrobić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapewne tak samo tylko zamiast type podać product :|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 5 Dołączył: 18.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej to nie działa albo coś robię źle otóż w tpl mam dwa hooki:
{hook h="displaySomeBlock" product=$product type="price"} i {hook h="displaySomeBlock" product=$accessory type="price"} Oba mają ten sam type więc wartości wyświetlają sie 2 razy a ma się tylko raz, gdy dodam drugi type czyli zrobię tak: Nie wyświetla się w żadnym a nie za bardzo mogę zrobić to po stronie tpl tylko muszę po stronie kontrolera. Ten post edytował lustfingers 21.03.2017, 17:13:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrób sobie var_dump($params); i zobacz co tam masz.
|
|
|
![]()
|
|
Myślę że nie wiele mi to dało ponieważ dla obu hooków zwraca mi to samo dlatego że $product i $accessory to właściwie to samo, jedyna różnica jest taka że w przypadku $product zwraca mi tak:
a dla $accesory tak:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 09:15 |