![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
niezbyt rozbudowana aplikacja na localhost śmiga. Za pomocą capistrano wrzuciłem całość na VPS i niestety nie loguje mnie. Całość jest schowana dla niezalogowanych, więc nic innego nie mogę sprawdzić. Nie pokazuje mi info o błędnych danych, nic nie pokazuje. Do bazy danych wgrałem dane użytkowników z bazy lokalnej. W logach apache jest normalnie GET dla podstrony i POST po wysłaniu formularza. Logi aplikacji się nie tworzą żadne. Stworzyłem prosty skrypcik, żeby sprawdzić czy dane do bazy są poprawne, bez problemu zalogowałem się i pobrałem listę użytkowników z tabeli. Co może być źle? Czego się chwycić? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 144 Dołączył: 22.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przełącz się na vpsie na branch mastera i odpal wersje developerską, prawdopodobnie wtedy będziesz miał jakieś info co jest nie tak.
btw. w error_log też pusto? Ten post edytował ohm 16.03.2017, 10:35:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za podpowiedź.
W error.log była pustka. Problemem były prawa do katalogu var/sessions, musiałem dać chown -R www-data:www-data dla tego katalogu i zaczęło śmigać ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 144 Dołączył: 22.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak też myślałem że problem z uprawnieniami, profilaktycznie jeszcze zmien sobie dla var/logs i var/cache,
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 15:28 |