![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie mam problem bo nie wiem jak się mam za niego zabrać a mianowicie jak napisać skrypt płatności poprzez przelew w pliku php.
Już tłumacze o co chodzi. Załóżmy, że mamy na serwerze plik w jakiejś tam lokalizacji i chcemy go sprzedawać osobom używając przelewu bankowego. A mianowicie chcę by wyglądało to tak ! Osoba jakakolwiek wchodzi na stronę i widzi komunikat pobierz plik płacąc za niego X zł przelewem. Osoba taka wybiera opcję kup i go przenosi do płatności online przelewem. Jeśli taka osoba dokona wpłaty to ją przenosi na stronę wcześniejszą i ma dostęp do pobrania takiego pliku lub wykonuje się kod który był niedostępny dla osoby która tego nie kupiła. I teraz moje pytanie jak takie coś wykonać ? Chciałbym najlepiej otrzymać gotowe rozwiązanie z wytłumaczeniem mniej więcej krok po kroki co się odbywa po kolei. Więc ! 1. Osoba chce kupić coś z naszej strony. 2. Po wyborze zakupu przenosi osobę do płatności online. 3. W momencie zakupu osoba ma prawo wykonać zablokowaną funkcję na stronie która jest dostępna po zakupie produktu. Proszę o pomoc i najlepiej jak wspomniałem wcześniej o gotowe rozwiązanie bo kompletnie nie wiem jak mam się za to zabrać. Dodam, że kiedyś robiłem płatności SMS i one mi trudności nie sprawiły, ale z tymi płatnościami będzie ciężko. Oraz które polecacie płatności Paypal, PayU ? Czy jakieś inne ? Pozdrawiam i czekam na pomocne odpowiedzi ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 08:20 |