![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
majac taki kod chcialbym zeby mi wyszukalo w bazie rekordy z id rownymi $id_nieprzeczytame, jednak pojawaia sie problem bo $id_nieprzeczytame, jest tablica.
i moje pytanie, czy jest mozna to jakos zapisac w jednym zapytaniu (zapewne korzystajac z jakiejs funkcji), czy musze stosowac petelke ? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bylo juz na forum podawane rozwiazanie kilka razy. Mialem dzisiaj dobry dzien, wiec sie zlituje:
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
mi to zawsze wszytsko nie dziala jak powinno mam zapytanie jak napisales.
i errora wywala Kod Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\rcx_portal\forum\kernel\forum_glowna.php on line 47 tablica powstaje tak:
a pole forum_nieprzeczytane w bazie ma wartosc (narazie taka sama dla all rekordow):
i jest typu VARCHAR jak wytne w zapytnaniu SQL7 to koncowke z AND to jest ok. EDIT: ufff uporalem sie sam ![]() Ten post edytował invx 30.01.2005, 18:01:00 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:00 |