![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
znalazlem w siecie informacje o tym ze jest nastepca Turck MM Cache dzialający z PHP5 ! Wiecej informacji macie tu: http://eaccelerator.net/HomeUk Nie jestem pewien ale byc może ten pakiet zawiera loader dzieki ktoremu skrypty bedą dzialac bez koniecznosci intalacji eacceleratora w systemie. czy ktoś z Was już to używał? jakie wrażenia? piter |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co ja się orientuję to to już jest od jakiegoś czasu. Posiada pełną funkcjonalność mmcache (accelerator(cache), szyfrowanie źródeł loader (do zaszyfrowanych, w przypadku kiedy nie ma się acceleratora)) i jest chyba kompatybilny z nim (wkońcu się na nim opiera). Niestety pod windowsem nie udało mi się tego wogóle odpalić, nie wiem czemu (mmcache odpalałem bez problemu). W najbliższym czasie mam zamiar sprawdzić to pod linuksem...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, projekt istnieje od dluzszego czasu, a updaty wydawane sa bardzo szybko.
Jesli o mnie chodzi to nie mialem najmniejszych problemow z instalacja i odpaleniem eAcceleratora pod winda i gentoo. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kAzu^ @ 2005-01-29 13:26:23) Jesli o mnie chodzi to nie mialem najmniejszych problemow z instalacja i odpaleniem eAcceleratora pod winda i gentoo. W jaki sposób podpinałeś? (zend_extension, .._ts ?) Jaka wersja php? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php 5.0.3
zend_extension_ts eAccelerator 0.9.2 Korzystalem z gotowych bibliotek dll. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A te biblioteki znajdują się tu - http://www.arnot.info/eaccelerator/
Edit: Po zakodowaniu plików encoderem tylko kilka działało bez fatal errorów, więc jak widać mają jeszcze sporo do poprawienia. Ten post edytował Ozzy 12.02.2005, 12:19:13 |
|
|
![]()
|
|
Nie korzystalem z encodera, ale akcelerator spisuje sie znakomicie pod kazda wersja php.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 03:09 |