![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK fajnie jeszcze jedno teraz mam plik HTML w którym użytkownik podaje imię
po zatwierdzeniu odpala sie php i jest quiz po zakończeniu użytkownik naciska przycisk i wyświetlają mu się wyniki jednak jak bym chcaiła, aby przy tych wynikiach pokazało się róznież jego IMI ale jak podaję to wyrzuca komunikat Kod Notice: Undefined variable: imie in /home/ dlaczego gubi tę zmienną skoro na stronie z samym quizem tam gdzie jest przycisk SKOŃCZYŁEM wyświetli Imię bez problemu.dziękują za wszelki porady Ten post edytował vass 29.01.2005, 12:58:12 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wspólne hasło :
$password = 'tajnehaslo'; ![]() Imię i nazwisko : Można zapisać do CIASTKA (cookie) lub SESJI (session), aby je utrzymywać. Sprawdzanie czy zostało podane poprawne hasło, imię i nazwisko :
file" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual - do odczytu pytan, jedno pytanie w jednej linijce count" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual - do zliczenia ilosci pytan w bazie rand" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual - do losowania pytan ![]() Ten post edytował sf 28.01.2005, 12:39:58 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
-Gość_vass- |
![]()
|
Goście ![]() |
super z losowaniem i odczytem sobie poradziłam
dzięki ![]() |
|
|
![]() ![]() |