![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki scrypt do wysyłania wiadomości poprzez funkcję mail()
Jestem świeży w temacie, robię własną stronę WWW. Chciał bym wstawić stały html w formularzu i w odpowiednich miejscach wpisać do niego zmienne pobierane ze strony która wysyła formularz. Niby wszystko działa ale tylko po wpisaniu prostego html np <h1> xx </h1> wtedy wiadomośc się wysyła, jak zrobię jakiś bardziej zaawansowany wpis html formularz w ogóle się nie wysyła ani nie zwraca żadnego błędu. Po prostu wywala białą stronę. Wszystko działa poprawnie tylko wtedy gdy wpiszę zaawanswany tekst html i wyślę go poprzez formularz ale w takim przypadku nie mogę użyć zmiennych pobranych właśnie z tego formularza. Ma ktoś jakiś pomysł jak by to rozwiązać ? Ten post edytował ajoxo0 26.02.2017, 20:23:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź jakie wartości trafiają ci do formularza:
Przeanalizuj czy wszystkie wartości spełniają warunek: a potem: Usuń @ przed mail() A do funkcji email nie potrzeba wstawiać n-ty raz "" po prostu:
Tyle wystarczy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 18:31 |