![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam napisalem se kiczowe forum i chce zrobic do tego taie cos temat.php&co=nazwatemtu
Index.php
temat.php
Zobacz.php
Baza mysql
Ten post edytował zaba12 28.01.2005, 10:28:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do czego chcesz zrobić , gdzie chcesz to umieścić, jaki jest cel umieszczenia "tego"?
pisz bardziej konkretnie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mi chodzi oto ze mi plik temat.php wyswietla temat a jak klikne zeby pokazal temat to jest pusty ekran
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prawdopodobnie masz bład składniowy gdzieś w kodzie...
może np. tu: temat.php
czy masz włączone wyśiwetlanie błędów ? jeśli nie ustaw w php.ini display_errors = On wtedy będziesz widział co robisz nie tak. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
bez obsługi błędów to jak szukanie igły w stogu siana..
włącz ją na serwerze a jak nie masz uprawnień to przenieś kod na jakąś platformę lokalną i tam ustaw php.ini tak jak napisałem powyżej. Zaoszczędziesz duuużo czasu. ps. jeśli już ustawiłeś raportowanie błędów potrzebny będzie restart apache. Ten post edytował ennics 28.01.2005, 11:16:50 |
|
|
![]()
|
|
mam właczone
Kod ; Print out errors (as a part of the output). For production web sites,
; you're strongly encouraged to turn this feature off, and use error logging ; instead (see below). Keeping display_errors enabled on a production web site ; may reveal security information to end users, such as file paths on your Web ; server, your database schema or other information. display_errors = On ; Even when display_errors is on, errors that occur during php's startup ; sequence are not displayed. It's strongly recommended to keep ; display_startup_errors off, except for when debugging. display_startup_errors = On |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 10:45 |