![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2014 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Cześć, może ktoś tutaj zna się bardzo dobrze na Laravel 5.x, więc zapytam.
Mam taki problem, że jeśli usunę plik Illuminate/Auth/AuthServiceProvider.php z folderu vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Auth, to framework tego nie widzi i normalnie klasa Auth działa np. wywołanie metody attempt(), co jest dziwne, bo pozbawiłem klasę wnętrzności. Natomiast, jeśli np. usunę dziedziczenie po Facade w fasadzie Auth, to błąd wyrzuca, tak jakby zmiany jednych plików w vendorze, framework widział, a innych nie... Używałem composer daumpautoload i php artisan cache:clear i nic. Jakieś pomysły? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co prawda na laravelu sie nie znam, ale pomysł mam. NIE DOTYKAJ VENDORÓW.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2014 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
problem rozwiązany, ale spodziewałem się tego typu odpowiedzi. Niby czemu mam nie dotykać? Co to jądro, które jak ruszę to wybuchnie? Może coś chcę przetestować, albo zrozumieć?
php artisan clear-compiled - rozwiązuje problem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do nauki proszę bardzo, ale do poprawnego działania nie ruszać. i tak plik wskoczy z powrotem na swoje miejsce przy composer update/install jeśli się zmieniła wersja...
|
|
|
![]()
|
|
no wiadomo...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 20:52 |