![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: Małopolska, Tarnów Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Czy jest możliwość stworzenia własnego konta na e-mail. CHciałbym mieć własnego e-maila i nie tylko ja. np. ja@mojmail.pl Czy jest takie coś do zrealizowania?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
NTF: Skrypty baz danych => Hydepark.
Tak, jest możliwe: 1. Stawiasz własny serwer lub 1. kupujesz konto / serwer wirtualny u jakiegos providera 2. Kupujesz domenę (np. mojmail.pl) 3. parkujesz ja na tym swoim serwerze 4. konfigurujesz konta pocztowe. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niektóre portale oferują, że zrobią te wszystko za Ciebie w ramach jednej usługi. to jest dużo prostsze rozwiązanie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: Małopolska, Tarnów Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
a czy może być przykładowo mojmail.prv.pl ?
Mam FTP z php MSQL i czy by to wystarczyło? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebny Ci jest jeszcze jakiś serwer POP3 i SMTP
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prv.pl - nie: prv to darmowy alias, ale nie darmowa domena
kiedyś były darmowe domeny wraz z utrzymaniem w DNSie na serwisie cjb.net, nie wiem czy nadal są -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest jeszcze kom.pl i no-ip.com...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
a może być np. republika.pl lub jeszcze mam z mojej firmy internetowej darmową domenę is.net.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro masz w firmie domene to pewnie i serwer mają, a jeśli mają to i konto pocztowe Ci mogą założyć..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
konto opcztowe mam założone i jest oo mojmail@is.net.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:20 |