![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam dwa pliki - index.php i gallery.php.
do obu includuje gallery.inc. problem tkwi w tym, ze w index.php skrypt z gallery.inc jest blednie obslugiwany (tak jakby jeszcze przed zmianami, ktore potem wprowadzilem), a w gallery.php wszystko jest ok w czym twki problem? chodzi o odswiezanie? i jak moge to rozwiazac? :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mysle ze chodzi oto ze powinienes kod wkleic bo tak chocbym nie wiem jak chcial to ci nie pomoge . Ani nikt inny na tym forum .
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest kod gallery.inc
w index.php w rezultacie zwraca mi: Kod galeria jak dotad nie umiescilem zadnych galerii. a w gallery.php zwraca mi prawidlowo - linki do kolejnych stron. w czym tkwi problem? i jeszcze jedno tak przy okazji ... Kod 1. ../plik.php 2. katalog/plik.php w jednych plikach funckja require_once nie dziala, jezeli odnosze sie do sciezki2, a w innych dziala ... :/ np. plik book.php jest na odpowiednim poziomie dla tego przykladu, a kod: po prostu nie chce mi dzialas :| ----------------- UPDATE nie mam wyswietlania bledow jezeli nie odczyta mi danych z bazy, ale wydaje mi sie, ze w index.php podczas includowania gallery.inc nie wykonuje mi prawidlowo 11 i 12 wiersza - zliczenia rekordow z bazy, natomiast w gallery.php ten sam includowany plik wykonuje te wiersze (oba pliki sa na tych samych poziomach) :/ Ten post edytował hmmm 27.01.2005, 18:08:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 15:43 |