![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problemik.
Używam pacza 1.3.xx od 4 dni. Skonfigurowałem go i mam go na swim komputerze który jest pod maską sieci lokalnej, mam stronke www.datamax.pl i jak ją otwieram sobie w domku to jest a jak ludzie ją otwierają z zewnatrz to jej niema dlaczego ? Co trzeba zrobić aby był widzialny adres w internecie, dodam że założyłem wirtualnego hosta. BARDZO PROSZĘ O POMOC ! Przepraszam za błędy. Pozdrawiam i liczę na WAS. Temat zmieniony (scanner) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Wynik poszukiwań:
Sobie możesz w domu zrobić i www.microsoft.com, ale żeby domena była widoczna w świecie trzeba ją przedewszystkim zarejestrować Domena datamax.pl nie istnieje. Brak informacji o domenie datamax.pl w bazie Registry NASK. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak... jeszcze powiedz, że wpisujesz http://localhost :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, a rejestracja kosztuje, jak zresztą wszystko.
PS. zmień tytuł |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() jakby co to możesz przez ip podawać adres strony http://adres_ip:port/twoja_strona port na windzie jest niezły bo można włączyć zaporę i będzie chulało :wink: a port zwalnia się gdzieś w zaawansowanych połączenia internetowych dodajesz tam usługę wpisujesz jej nazwę i port na którym ma nasłuchiwać port trzeba zmienić też w konfigu apacha'e funkcja 8) Kod listen
jak chcesz miec domenę to ściągnij jakiś programik który będzie cię przekierowywał pod dynamiczny adres ip np: DNS2Go |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:21 |