![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Nowy Targ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc,
szukam szukam i znalezc nie moge ![]() mam taki oto kod:
i foremka: Kod <form name="form1" method="post" onSubmit="sprawdz()" action="?ap=rezerwuj"> i za cholere nie wiem dlaczego po kliknieciu na submit przechodzi mi do strony dalej, zamiast pozostac na formularzu (nawet jak jedno z wymaganych pol zostaje puste :/ ) powiedzcie prosze gdzie moze lezec przyczyna ![]() dzieki z gory jak zwykle pozdrawiam, Mikołaj -------------------- Pozdrawiam,
Mikołaj F. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 2 Dołączył: 21.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprobuj:
Kod <script language="javascript">
function sprawdz(){ if(form1.imie.value=="") { alert('Proszę podać imie') form1.imie.focus() return false } if(form1.email.value=="") { alert('Proszę podać maila') form1.email.focus() return false } if(form1.tel.value=="") { alert('Proszę podać telefon') form1.tel.focus() return false } return true; } </script> -------------------- "Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning."
(Przydatne zapytania MySQL) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Nowy Targ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(docent @ 2005-01-26 18:40:09) sprobuj: Kupa sir docent ![]() tak juz probowalem dalej zapinkala dalej :/ -------------------- Pozdrawiam,
Mikołaj F. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja u mnie robie tak:
JS:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
@crashu:
God bless you ![]() Ale.. mala poprawka, jak wypelnie ostatnie pole, to po pokazaniu sie wszystkich alertów formularz dalej idzie do przodu ![]() kod mam taki: wymiekam :/ zna ktos moze rozwiazanie? Ten post edytował miki_ok 27.01.2005, 16:11:40 -------------------- Pozdrawiam,
Mikołaj F. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co do mojej propozycji to po prostu źle to napisałeś... Użyj tam gdzie trzeba else if...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:56 |