![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jestem tu nowy i niestety nie wiem czy wybrałem dobrą sekcję forum do mojego problemu. Proszę też o wyrozumiałość.
Mam w bazie danych kolumny o nazwie "ilosc", "pytanie1", "pytanie2", "pytanie3", "pytanie4", w których zapisywane są wartości odpowiednio: ilość - wybrana wartość z listy rozwijanej, pytanie1,2,3,4 - wprowadzony tekst w polu tekstowym. Na podstronie "etap1.php" i "etap2.php" jest wyświetlana treść pytań. Mój problem polega na tym, że: chciałbym żeby na stronie "etap1.php" wyświetlane były tylko 2 pytania, jeśli wybrano więcej niż 2 pytania, to żeby po kliknięciu w przycisk "Dalej" przenosiło pozostałe pytania na następną podstronę "etap2.php", a jeśli wybrano tylko 1 lub 2 pytania, to żeby po kliknięciu w przycisk "Dalej" przeniosło na podstronę "koniec.php". Pobieranie z bazy SQLite3 zawartości pola tekstowego:
Lista rozwijana i pole tekstowe (pozostałe pytania są zrobione analogicznie): Funkcja do przejście na następną podstronę:
Przycisk: Proszę o pomoc, bo nie mam żadnego pomysłu jak to rozwiązać. Ten post edytował kamat94 30.01.2017, 20:56:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:42 |