![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Zastanawiam się jakbym mógł to zrobić, aby sprawdzić, czy w danym url (albo w pobieranym źródle danej strony) jest fanpage tejże strony. strposem szukanie ciągu "facebook" nie zda egzaminu, bo taki link może prowadzić do różnych FB, a strona docelowa może nie mieć fanpage. Nie mam pomysłu jak coś takiego zrobić i czy w ogóle się da -------------------- Destrudo.pl - Futurystyczny portal psychologiczny. W portalu między innymi skrajne i drastyczne obszary psychologii, nie dla każdego...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 9 Dołączył: 11.10.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Podchodź pozytywnie do swojego kodu :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale co ja mam sobie tymi wyrażeniami regularnymi znaleźć? Nie ma jednoznacznej postaci linka fanpage, który nie różniłby się od linka do fanpage innej strony
-------------------- Destrudo.pl - Futurystyczny portal psychologiczny. W portalu między innymi skrajne i drastyczne obszary psychologii, nie dla każdego...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:44 |