![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki sobie kod:
class cos { .... private function cos { require_once("class/cos.php"); $cos2 = new class cos2; .. tutja jest wywoływana funkcja filesize() .. } .... } ... inny plik for do np 10 $class_cos -> cos ('adres pliku') tylko filesize .. sobie cachuje ją wiec daje przed filesize clearstatcache.. ale nic nie zmienia... wyskakuje mi ze takiego pliku nie ma.. macie jaks pomysł co z tym fantrem zrobic? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 521 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nijak nie mogę zrozumieć o co chodzi... sugeruję podniesienie poziomu elokwencji i zapoznanie się z bbcode.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 1 Dołączył: 19.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(interjaz @ 2005-01-26 00:19:41) wyskakuje mi ze takiego pliku nie ma.. Wiec jaki moze byc inny problem niz to, ze w podanej sciezce plik faktycznie nie istnieje? Na cache bym tego nie zrzucal, bo wg manuala: "php doesn't cache information about non-existent files". |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nijak nie mogę zrozumieć o co chodzi... sugeruję podniesienie poziomu elokwencji i zapoznanie się z bbcode. z bbcode i elokwencją u mnie wszystko w porzadku chodzi o to ze: Cytat("manual") Wyniki tej funkcji są cachowane. Zobacz clearstatcache() aby uzyskać więcej szczegółów. wiec.. on otwierza pierwszy plik i sprawdza jego wielkosc... ok, dalej chce sprawdzic na 100% istniejacy plik ale juz nie moze bo jest cachowany... gdy chcem wstawic .. w FOR-ze clearstatcache przed filesize.. nic nie daje.. jesli to nie wystarcza wleje kod.. ale jest go duzo bo ta sa klasy a pojedynczych fragmentow nie ma co wlejac.. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
A ja Cię proszę, byś jeszcze raz przeczytał wszystkie swoje posty w tym temacie, i zastanwoił się, czy przy ich pomocy mieliśmy choć "cień" szans, by zrozumieć, co chcesz osiągnąć swoim skryptem, oraz co tak naprawdę działa...
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 10:24 |