![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym prowadzić Darmowe Statystyki Odwiedzin dla innych stron(żeby inni mogli zakładać na mojej stronie statystyki odwiedzin swoich stron) czy są jakieś darmowe skrypty php do prowadzenia tego typu serwisu. Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za wszelkie wskazówki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No skrypty napewno są ale płatne
![]() ![]() ![]() Ten post edytował kubatron 25.01.2005, 14:15:22 -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem tam i nic?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli nic to napisz sam
![]() ![]() ps. Poszukaj na forum statystyki, licznik |
|
|
![]()
|
|
naprawdę nikt nie wie?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak napisać wie ... ale za darmo takiego czegoś pisać nikt nie będzie ...
A jeśli Ty czekasz na gotowca ... to ... -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
chodziło mi czy zna ktoś takiego GPL'a, a nie żebyś ty pisał.
Proszę o pomoc, a nie o komentarze.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2003 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mhm.. no przeciez podawali..
http://hotscripts.com/php/Scripts_and_Prog...ysis/index.html ..tam jest wiele różnych skryptów... trza pozaglądać i z jednych wykorzystać takie pomysły, z innych inne.. sam kiedyś szukałem kompletnego rozwiązania, które pozwalałoby mi na przeglądanie danych pod różnym aspektem i na różne sposoby... i w ten sposób napisałem własny system ;>] -------------------- www.calek.info
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:57 |