![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Javascript nie jest moją mocna stroną dlatego też zwracam się z prośba o pomoc. Do joomli doinstalowałem plugin pod google maps. W starszej wersji używającej API v2 działał i nawet dopisałem sobie do niego "rysownie po mapie". Teraz też niby mapa się pokazuje (API v3), jednak od razu zostaje przykryta szarym tłem i komunikatem, że coś poszło nie tak. W konsoli widzę, że mapdiv nie został zdefiniowany jednak nie bardzo wiem jak ten błąd poprawić :/ Link do podstrony z mapą polimeraim(dot)pl/j3/dojazd Z góry dzięki serdeczne za wskazówki w rozwiązaniu problemu i wszelką konstruktywną pomoc. [Gdyby post wydawał się powielony: zapytałem o pomoc w tym samym temacie również na innym forum] Edycja: Wskazówka z tego drugiego forum okazała się właściwa. Problem tkwił w kluczu - wdarły mi się do niego białe znaki pomimo "kopiuj" -> "wklej" :/ Ten post edytował mar1aczi 10.01.2017, 14:14:48 -------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 18:41 |