![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak dokładnie nazwać swój temat, ale ten chyba jest prawidłowy. Mam dwie pętle, gdzie pierwsza odczytuje mi z bazy dane po miesiącach a druga baza dane dotyczące 4 pracowników (jest tablica array - nie będę podawał nazwisk poniżej). Sęk w tym, że gdy wyświetlam $wynik2 to pokazuje mi dla każdego pracownika uszeregowane w dół dane. Niestety nie wiem jak wyciągnąć dane dla jednego zawodnika.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc albo dodajesz LIMIT 1 dla zapytania drugiego, albo możesz zastosować GROUP BY (`Ktorobil`)
Wtedy będziesz miał jeden rekord. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym jednak wylistowac te wszystkie rekordy dla każdego pracownika czyli 4 dane czyli Twoje rozwiązanie daje radę ale jak chce wylistowac jednego. Może lepiej zbindowac parametr, albo coś innego. Dlatego jest pętla żeby 4 zczytal tylko chciałbym je po kolei wyświetlać
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:46 |