![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem.
Mam baze danych i kilka tabel. Chcę wyciągnąc dane z jednej z nich ale tylko te które spełniają dany warunek:
A co muszę zrobic żeby wywołac drugi warunek czyli panstwo!='Polska" i np. stolica='tak' Z góry dzięki za pomoc. Pzdr. -------------------- www.hokej.net - NAJLEPSZY SERWIS HOKEJOWY W GALAKTYCE !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi o
Kod where panstwo!='Polska' AND stolica=='tak' ?
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok. Nastawiłes mnie na dobry trop. Dodałem to tak jak mówiłes ale wyskoczył error jednak zamiast stolica=='tak' wpisałem stolica='tak' i jest OK.
Wielkie Dzięki. -------------------- www.hokej.net - NAJLEPSZY SERWIS HOKEJOWY W GALAKTYCE !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:14 |