![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie ponownie. Mam problem ( pewnie blachy, ale niestety ustknelam :/). Wszystko mi dziala, lecz nie potrafie zrobic aby po wcisnieciu "dodaj do koszyka" zliczalo mi liczbe produktow w nim. Czy ktos moglby mi pomoc, lub ewentualnie naprowadzic na rozwiazanie? Oto moj kod:
Ten post edytował dolar 7.12.2016, 11:12:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod PHP powinien być wewnątrz <?php ?> i oczywiście musi być przetworzony przez serwer.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 17 Dołączył: 20.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie wpadlam na pomysl czy mozna by tam wstawic :
Ale nie wiem czy to nie jest za proste rozwiazanie... Viking tak wiem, cos mi sie nie zapisalo, zaraz poprawie po co ten if? 0 też może byc w koszyku dodatkowo jeżeli nic nie bedzie w tablicy wywali Ci notice. |
|
|
![]()
|
|
Racja z tym if...
To jeszcze jedno pytanie: Jak zaimplementowac taki kod z js w php? setTimeout(function(){ document.getElementById('komunikat').style.display = 'none'; }, 20000); Nie wiem nawet czy jest dobrze naspiany, chodzi mi o to ze po dodaniu produktu do koszyka, wyswietli sie napis :Dodano do koszyka", po czym zniknie po 20 sekundach.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 17 Dołączył: 20.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Racja z tym if... To jeszcze jedno pytanie: Jak zaimplementowac taki kod z js w php? setTimeout(function(){ document.getElementById('komunikat').style.display = 'none'; }, 20000); Nie wiem nawet czy jest dobrze naspiany, chodzi mi o to ze po dodaniu produktu do koszyka, wyswietli sie napis :Dodano do koszyka", po czym zniknie po 20 sekundach.
wygląda ok, testowałaś? |
|
|
![]()
|
|
Dziala dziala, tylko chcialam w tym kodzie dodac js, ale w js dopiero raczkuje i nie wiem jak ten kod zaimplementowac w php zeby dzialal.
Dodanie do koszyka spowoduje pokazuje się napisu: "Dodano" i chcę żeby ten tekst znikł np. po 20 sekundach |
|
|
![]()
|
|
Dziala dziala, tylko chcialam w tym kodzie dodac js, ale w js dopiero raczkuje i nie wiem jak ten kod zaimplementowac w php zeby dzialal.
Dodanie do koszyka spowoduje pokazuje się napisu: "Dodano" i chcę żeby ten tekst znikł np. po 20 sekundach za </body> wrzuc
Ten post edytował Kishin 7.12.2016, 12:02:34 |
|
|
![]()
|
|
Wow dziekuje za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A trapi mnie jeszcze nedna kwestia... czy daloby rade zrobic sumowanie i dodawanie do koszyka innym sposobem niz count? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 03:53 |