![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2016 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam serdecznie,
To nie jest ogłoszenie agencji reklamowej, więc… - ścisłe deadline’y – brak, - teamliderzy – brak, - rozmyty proces decyzyjny – brak, - nikogo nie obchodzi technologia – brak - za dużo szersze umiejętności (jesteś programistą, ale dobrze jak znasz przy tym photoshop) – brak - super, że jesteś programistą i znasz się na swojej robocie, ale masz to zrobić tak - nie, nie, nie! Teraz do konkretów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Potrzebuję rzetelnego fachowca i osobę do współpracy. Na początek oferta dotyczy jednego produktu dla jednej firmy (można później wykorzystać dalej ten produkt). Jeżeli chcesz trochę zarobić i pracować nad mniejszym projektem, oraz cenisz sobie swobodę pracy to zapraszam do dalszej lektury i kontaktu. Zarobki. To ważna kwestia i nie chcę by została pominięta milczeniem. Rozumiem, że spore grono programistów to pasjonaci (sam zaraziłem się tą pasją) jednak, można pracować z pasją, a za pracę należy się wynagrodzenie, to nie miejsce na wolontariat. Możesz być freelancerem, ale to znaczy że jesteś wolny, a nie pracujesz za „free”. Dlatego najlepiej jak Ty sam wycenisz swoją pracę za godzinę pisania kodu (brutto), a szczegółowe kwestie zawsze są do wspólnego omówienia. Produkt też będzie w dużej mierze rozliczony za pracę godzinową. Widełki cenowe to od 35-50 zł (jednak tak jak wspomniałem, ceny są do uzgodnienia) Na czym mi zależy? Na doświadczeniu, merytorycznej dyskusji, pomysłowości i kulturze pracy. Poszukuję osoby znającej koncepty MVC, a dokładniej potrafiącej tworzyć aplikacje internetowa w oparciu o framework CakePHP, oraz sprawnie wykorzystującej inne technologie jak JavaScript / jQuery, AJAX czy MySQL. I to jest najważniejsze. Oczywiście mile widziana znajomość również innych frameworków, głównie CodeIgniter lub Laravel. Praca zdalna, ale miło będzie jak znajdzie się ktoś z okolic Katowic i będzie możliwość spotkania osobiście, nie tylko w sprawach biznesowych. Jestem osobą prywatną, umowa o zlecenie. Kontakt: Tel: 795 033 049 E-Mail: muverbo@gmail.com (zgłoszenie, cv) PS: Produkt to aplikacja internetowa, która ma usprawnić pracę, a dokładniej CRM, ale z indywidualnymi spersonalizowanymi rozwiązaniami pod konkretną branżę z kilkoma najważniejszymi funkcjonalnościami. Więcej szczegółów po wcześniejszym kontakcie. Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 16:42 |