![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Do CodeIgniter-a chcę dodać bibliotekę SSH2. http://phpseclib.sourceforge.net/ssh/intro.html Przekopiowałem do libraries\ssh Następnie podlinkowałem i rozszerzyłem klasę Net_SSH2
W kontrolerze :
i posypało się błędami " A PHP Error was encountered Severity: Warning Message: Missing argument 1 for Net_SSH2::__construct(), called in D:\wamp\www\vncn\application\libraries\Ssh.php on line 9 and defined Filename: Net/SSH2.php Line Number: 886 Backtrace: File: D:\wamp\www\vncn\application\libraries\ssh\Net\SSH2.php Line: 886 Function: _error_handler File: D:\wamp\www\vncn\application\libraries\Ssh.php Line: 9 Function: __construct File: D:\wamp\www\vncn\application\controllers\rack.php Line: 185 Function: library File: D:\wamp\www\vncn\index.php Line: 292 Function: require_once " aha - przykład w instrukcji bez użycia CodeIgniter-a działa Proszę o wsparcie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież jest wyraźnie napisane, że nie podajesz argumentu do konstruktora.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:23 |