Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> jak szybko wyrzuca się z pracy Junior PHP/Symfony developera jeśli okazuje się być za głupi?
koszykarze

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Załóżmy taką sytuację. Junior przeszedł wszystkie testy rekrutacyjne, podpisał jakąś gównianą umowę o zlecenie, z perspektywą dłuższej współpracy ale pracodawca uznaje dość szybko, że jednak nowy może pracowity, ambitny, zawzięty, chętny do nauki, no ale nieco za głupi, trochę zbyt długo rozwiązuje zadania. Pracodawca wolałby innego na jego miejsce.

Czy dają dopracować takiemu pełny miesiąc czy nie koniecznie? (Rozumiem, że nie ma reguły, wszędzie inaczej. Jak to było w waszym otoczeniu?)

(Bo...
Moja pierwsza praca jako junior symfony/php wiązać się będzie z przeprowadzką do innego miasta (i kosztami przez miesiąc za wynajem pokoju/kawalerki, kaucja, jedzenie, i parę innych rzeczy, które oszacowałem na 3000 zl). Takie 3000 zł (czy ile bym tam miał netto w umowie) mogę pożyczyć, ale wiedząc, że w razie niewypału te pieniądze zwrócę (po rozwiązaniu umowy). Czyli, że przepracuję minimum jeden, pełen miesiąc. Nie wiem czy jestem za głupi, po prostu muszę brać czarny scenariusz pod uwagę. )

Ten post edytował koszykarze 28.11.2016, 20:00:44
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:11