![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zabrałem się za naukę języka PHP, ale słabo jeszcze rozumiem składnie i pewne mechanizmy w programowaniu. Próbowałem z bazy danych usunąć jeden z rekordów z poziomu PHP, ale wewnątrz przeglądarki wyskakuje mi taki błąd: Notice: Undefined variable: del in D:\ThinkPad\Xampp\htdocs\przychodnia\delete.php on line 13 Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, string given in D:\ThinkPad\Xampp\htdocs\przychodnia\delete.php on line 13 i dotyczy tej konkretnej linijki CODE
gdzie wysyłam to za pomocą odnośnika: CODE <a href="delete.php?del=<?php echo $idlekarza; ?>" onclick ="return confirm('Jesteś pewny, że chcesz usunąć?');"> Delete </a> Jakiego drugiego parametru potrzebuje? Mam podać mu jakoś to 'del', czyli ID użytkownika, którego chcę z bazy usunąć? Być może biorę się za to od złej strony. Próbowałem już według różnych poradników angielskich to robić i na różne sposoby, ale nic. Tutaj cały kod dla plików PrzegladajLekarza.php i delete.php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:28 |