![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuję uzyskać efekt podkreślenia wybranej opcji w menu nawigacyjnym strony. Mam coś takiego (pracuję na BS 3.3).
Podgląd tu W ten sposób jednak podkreślenie widoczne jest pod całą nazwą. Grafik wymyślił sobie podkreślenie tylko do określonej długości (bo jest ładniej ![]() Próbowałem podkładać jakieś div-y z wypełnieniem i padding-ami ale bez efektów. Border-width z różnym jednostkami też nie działa. Obawiam się, że bez js się nie obejdzie... Pozdrawiam, Ł. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz tylko do określonej szerokości to możesz użyć :after przykład: https://jsfiddle.net/xw2dd6tu/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 2 Dołączył: 17.03.2006 Skąd: Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Dzięki wielkie za pomoc. Wdrożyłem to do BS i nawet działa... ![]() Pozdrawiam, Ł |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 09:11 |