Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Problem z firewallem przy funkcji window.open
Numryk

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

mam maly problem z dzialaniem na oknie otwartym przy pomocy funkcji window.open, tzn okno sie otwiera, ale kiedy je probuje odswierzyc tzn "pseudo otworzyc z parametrem _self" to przy wlaczonym firewallu nie moge tego dokonac a nie mam pojecia co tak naprawde mam ustawic zeby przepuszczalo ten skrypt

przy wylaczonym firewallu jest wszystko OK, jak jest wlaczony natomiast to okno sie otworzy, jenak jakiekolwiek operacje dzialania na nim, (czyli ponownego wykonania funkcji window.open z parametrem _self nie jest juz mozliwe ;(

Jezlei ktos moze mi pomoc w sensie co ustawic w firewallu, bede wdzieczny, moze nie do onca to na temat, ale nie mam pojecia co sie dzieje i jaki wpis dokonac w ustawieniach mojej scianki ;(

firewaal to norton personal ;]

pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post
crash

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Pzwól na otwieranie Pop-up'ow smile.gif

Ten post edytował crashu 22.01.2005, 13:25:05

--------------------
+Quote Post
orson

Grupa: Zarejestrowani

-----

witam ...

moze zamiast ponownie je otwierac przypisz mu inny dokument questionmark.gif tak jak sie robi przekierowania window.document.href lub location [rozne wersje zdaje sie dzialaja roznym ludziom winksmiley.jpg]

pozdrawiam

--------------------
Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:08