![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem a mianowicie:
robię sobie 2 pliki index.php i admin.php i powiedzmy mam taki kod if( isset($_SESSION['test']) ){ print 'Zalogowany' } normalnie to wszystko ładnie działa ale jeżeli robie routing i zmieniam wartość zmiennej na 1 to traktuje jako zalogowany ale jak wpiszę każdą inna wartość to już nie, wie ktoś dla czego tak się dzieje i jak temu zaradzić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie isSet to funkcja mówiąca czy zmienna istnieje, została zadeklarowana. Więc nawet mająca wartość zero, true, false powinna przepuścić Cię. A wartość NULL powinna zwrócić jako FALSE.
sprawdź czy gdzieś nie usuwasz sesji, albo nie nadpisujesz jej po jakimś warunku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie, przesyłam mój kod może z nim jest coś nie tak bo to dzieje się tylko gdy jest routing więc zapewne tam tkwi problem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:35 |