![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
dzisiaj szukałem sobie jakiegoś plugin'u aby dodać funkcjonalnośc klawiatury wirtualnej do mojej strony. Mój wybór padł na: http://www.jqueryscript.net/other/Customiz...-Bootstrap.html Niestety dokumentacja jest bardzo licha i w dodatku po hiszpańsku (?) i nie jestem w stanie sobie z tym poradzić. Instalacja jest prosta i wszystko działa OK, do momentu jak jest więcej niż jedno pole tekstowe do wypełnienia. Zawsze dodaję tekst do ostatniego pola a nie do tego z którego się "otworzyło". jQuery i Bootstrapa mam oczywiście dodanego poprawnie. Wywołanie pluginu jest proste wystarczy:
I działa na wszystkie z tym, że tak jak opisałem zawsze wpisuje do ostatniego. Próbowałem używać za selektor ID bądź klasę, próbowałem dodać to inputu onfocus i wywołać skrypt, ale to nie daję żadnych efektów. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to ugryźć? Po twórcy pluginu niestety wszelki słuch zaginął. W pliku pluginu jest coś takiego:
Czy tutaj da się coś zmienić żeby brało input, na którym jest focus bądź jeszcze inaczej? Pozdrawiam, Mateusz Ten post edytował boro11 22.10.2016, 00:16:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:00 |